Model staan

“O, da’s waar, ik wilde je nog wat vragen: hoe dik is je pik eigenlijk”? vraagt An terwijl we het bed opmaken.
“Wat ben jij toch een nieuwsgierig meisje. Waarom wil je dat weten?”
“Gewoon, zomaar. Weet je het niet?”
“Nee, ik heb noch de omtrek noch de diameter noch de lengte ooit gemeten,” antwoord ik.
“Ja dag, dan ben jij de eerste vent die de lengte van zijn eigen lul nog nooit gemeten heeft. Iedere man wil weten of hij het gemiddelde naar boven of naar beneden brengt. En jij zou daarop een uitzondering zijn?”
Er klinkt heel veel ongeloof in An’s stem. En terecht, maar ik laat het maar zo.
“Het maakt je zeker ook niet uit of je links- of rechtsdragend bent? Je weet toch dat mannen die linksdragend zijn, over het algemeen een hoger IQ hebben dan rechtsdragende mannen?”
“Het maakt me inderdaad niet uit. Ik ben neutraal en zou het liefst niet links, niet rechts, maar rechtsstaand willen zijn, maar ja, door mijn hoge IQ ben ik gedoemd linksdragend te zijn.”
An barst in lachen uit als ze dit hoort.
“Ach mannetje, wacht maar, er komt misschien wel een dag voor je dat je er naar verlangt hetzij rechts hetzij linksdragend of hangend te zijn. Rechtstaand, jij zeker, ja, voor een uur, hooguit,” schatert ze.

Een paar weken later, als An bij de kapper vandaan komt, legt ze me het volgende voor. Bianca, eigenaresse van de kapsalon, zou mij graag een keer als model willen. Of ik daar wat voor voelde? Wat, ik model staan?
“Ja, want Bianca zag wel wat in jou. Ze ziet bij jou mogelijkheden voor een nieuwe techniek, zei ze.”
“Ach ja, joh, dat wil ik wel doen voor haar. Ze knipt me altijd goed, dus dat vertrouw ik wel. Bel maar dat het goed is.”
Dat deed ze met als resultaat een afspraak voor volgende week donderdag om 13.30 uur. Met de opmerking dat het de hele middag kon duren.
“Bianca vroeg of je, als het druk is, bij binnenkomst even wil zeggen dat je voor het model staan komt. Dan weten zij hoe en wat. Nou, ik ben benieuwd wat ze er van maken.”

“Dag meneer,” vraagt de jongen als ik binnen kom in “Salon Stijl Achterover”, “zal ik uw jas aannemen?”
“Ja graag.”
“Ik hoop dat u een afspraak hebt, want anders wordt het erg lang wachten vanwege de kerstdrukte.”
“Ik zie het ja, maar mijn vrouw heeft een afspraak gemaakt voor mij en ik kreeg het verzoek om te vermelden dat ik kom om model te staan.”
“Aha,” antwoord de jongen, “dan breng ik u bij Bianca. Loopt u maar mee.”
Achter in de zaal laat hij me voorgaan door een deur waarvan ik altijd dacht dat er alleen een keukentje en een toilet zou zijn. Maar er staan enkele stoelen met een tafeltje met wat bladen. Het lijkt op een kleine wachtruimte.
“Neemt u hier plaats. Bianca komt u over een paar minuten ophalen. Pak gerust koffie als u wilt.”
“Oké, bedankt.”

Voorzien van koffie neem ik plaats en kijk rond. Aan de muur hangt een prijslijst voor diverse schoonheidsbehandelingen. Nooit geweten dat ze hier ook een schoonheidssalon hadden. En kennelijk weinig klandizie van heren, te zien aan wat er op het leestafeltje ligt. Cosmopolitan, Glossy, Anna en andere vrouwenbladen. Bianca komt en laat me een behandelkamer binnen.
“Je mag direct in deze stoel gaan zitten.”
“Dat wordt dan mijn eerste keer in de behandelstoel van een schoonheidsspecialiste.”
“Wil je je haar gewassen hebben?”
“Ja, lijkt me heerlijk.”
“Prima, doe je broek maar uit dan.”
“Pardon? Jij of ik,” grap ik, “in beide gevallen zou dat voor mij namelijk de eerste keer zijn bij een kapper. Het maakt me op zich niet uit, want die enkele keer dat we elkaar in de sauna ontmoet hebben, waren we ook redelijk naakt toch? Maar in deze setting begrijp ik het niet helemaal.”
Bianca lacht. “Ik begrijp je verbazing, maar je komt toch voor het model staan?”
“Dat klopt, op jouw verzoek. Weet ik veel dat je ook schaamhaar doet,” lach ik zenuwachtig.
Als Bianca begint te vertellen dat het eigenlijk een verzoek is van An, gaat de telefoon. Het blijkt mijn vrouw te zijn, die me graag wat wil vertellen. Maar wel op de speaker, zodat Bianca mee kan luisteren.
“Hallo lieve Daan, hier is An.”
“Ja zeg, wat is dit allemaal? Ik kom hier niets vermoedend als model naar toe en nu vraagt Bianca me net of ik mijn broek uit wil trekken. En jij weet daar meer van? Dit is jouw idee?” bries ik.
Ik hou me wat in omdat Bianca er bij is, maar inwendig ben ik pissend. Uiteindelijk laat ik me overtuigen van An’s goede bedoelingen.
En onze woordenwisseling besluit zij met “Dus schat, geef je over aan je fantasie en aan Bianca. Ze weet wat ze doet, waarom ze het doet én ze is vakkundig. Niemand weet in de kapsalon wat er gaat gebeuren, je komt straks gewoon geknipt naar buiten. Met een extra behandeling dat wel, maar dat weten alleen Bianca, jij en ik. Dus doe maar gewoon braaf wat Bianca zegt. Stel geen vragen, je krijgt er toch geen antwoord op van Bianca. Het eindresultaat krijg je wel voorgespiegeld. Het is immers een kapsalon? Heus, je bent in goede handen. En neem van mij aan: Bianca is betrouwbaar als de Nederlandse Bank en zo gesloten als een pot.”
“Nou ja, het is dat je zo overtuigd en zeker van je zaak klinkt en ik Bianca een beetje ken. Dus ik laat het wel over me heen komen. Ik zie je straks.”
“Neem je tijd, jongen, ik beloof je het is een ervaring apart. En nogmaals: vragen stellen heeft geen zin. Doei.”
Met deze woorden beëindigt An het gesprek.

Daar sta ik dan en Bianca staat er bij en vraagt nog eens: “Vertrouw me maar Daan, kleed je maar uit. Alles maar, het is hier aangenaam van temperatuur, dus koud ga je het niet krijgen. En dan zal je kostuum ook niet nat worden.”
“Fijne plannen heeft die vrouw van mij.”
Bianca kijkt me aan, maar reageert niet. Met een zucht doe ik maar wat ze vraagt. Waarom schaam ik me nu opeens wel voor mijn vijftigjarige behaarde bierbuik en in de sauna niet? Ik snap mezelf niet, maar kleed me, nota bene bij de kapper in het bijzijn van een relatief vreemde jonge vrouw volledig uit. Ik hang alles keurig aan de kleerhangers die aan de binnenkant van de deur hangen. Het stelt me enigszins gerust dat de deur aan de binnenkant is afgesloten. Er kan dus in ieder geval niemand onverwacht binnen komen.

Als ik uitgekleed ben ga ik op de stoel zitten. De zachte handdoeken of wat het dan ook zijn, voelen weldadig aan. Bianca komt achter het kamerscherm vandaan met een lang kappersschort voor. Ze legt een hand op mijn schouder en met de andere hand bedient ze de stoel. Deze zakt achterover en daar lig ik dan, bloot en wachtend op wat komen gaat. Ik hoor dat er een kraan begint te lopen en dan voel ik water over mijn hoofd en haar handen door mijn haar. Oké, mijn haar wordt dus gewoon gewassen. Gewoon, op het feit na dat ik in mijn blote kont lig. Ik voel me opgelaten en ben ook behoorlijk nerveus. Dat wordt niet minder als Bianca me een soort blinddoekje voor doet.
“Komkommerschijfjes gebruik ik nooit bij mannen,” zegt ze. “Daan, ik ga je handen even aan de stoel vastmaken, want ik ga een goedje in je haar smeren dat nogal prikt. Maar je mag er absoluut niet aankomen, snap je. Vandaar die bandjes, dus geen paniek,” klinkt haar stem.
“Wat je er in smeert, weet ik niet, maar het prikt inderdaad behoorlijk zeg. Dat is niet fijn.”
“Ja en het moet nog even inwerken ook, dus het duurt nog even. In die tussentijd wil ik even weten hoe dik je lul is.”
“Jij ook al? Dat vroeg An een poos geleden ook al aan me.”
“Dat is mooi,” zegt Bianca, ”vertel het me maar.”
Ik schiet in de lach en vertel haar hoe dat destijds ging. Conclusie, de lengte weet ik zo’n beetje, maar de omtrek dus niet.
“Dan zal ik het opmeten” zegt Bianca en de daad bij het woord voegend, neemt ze mijn pik in de hand, ontbloot de eikel en legt er vlak onder een touwtje omheen.
“Zeven centimeter in ontspannen toestand.” deelt ze me mee.
“En, valt dat mee? Ben ik ook in dikte bovengemiddeld?” vraag ik stoer, me onderwijl hardop afvragend waar dit voor nodig is.
Ik voel haar kijken en glimlachen, maar ik krijg geen antwoord. Ik hoor weer een kraan lopen, watergespetter, sopgeluiden en dan voel ik opeens twee handen op mijn lul. Het is dat mijn armen vast zijn, anders had ik overeind gesprongen.
“Wat gebeurt hier allemaal?”
“Ik was je penis en scrotum” zegt Bianca.
“Ja, dat voel ik ook wel. Waarom is dat dan?”
Bianca zwijgt.
“O shit, geen antwoord zeker, nee, als jij dit bekokstoofd hebt met An, dan zal je daar van niet afwijken vrees ik”.

Het wassen is uiteraard helemaal niet vervelend. Haar handen glijden vaardig langs mijn schacht naar beneden en ze kneed mijn zak alsof er teer aan zit. Dat één vinger doorglijdt naar mijn poepgaatje zal wel per ongeluk zijn. Het warme water en de zachte handen maken dat mijn geslacht zich langzaamaan verheft. Als Bianca mijn voorhuid heen en weer schuift over mijn eikel, kan ik maar nauwelijks een kreun onderdrukken.
“Euhm Bianca, dat wassen is tot daar aan toe, maar dit voelt toch aan als een seksuele handeling om mij stijf te krijgen. Ik weet niet wat het doel is en weet dus niet waar het stopt, of beter waar jij stopt. Hou je rekening met alle mogelijke gevolgen?”
“Natuurlijk, Daan, aan alles is gedacht. Ik ga je schaamhaar zo scheren en dan is het handig als de huid zacht is, je lul stijf en je een strakke zak hebt. Daarom moet dit even. En maak je geen zorgen, alles is besproken tussen An en mij. Vertrouw me maar, straks wordt alles duidelijk”
Het klinkt allemaal heel logisch en zakelijk, maar het harder worden van mijn pik voelt gewoon aan als seks. Niks model staan. Ja, staan doet ie zo meteen heel duidelijk. Als Bianca haar handen eindelijk weghaalt, heb ik het gevoel dat mijn paal tot aan het plafond reikt.
“Wat denk je, kan je lul nog harder en je eikel nog dikker?”
“Ik begrijp dat jij wel vragen mag stellen? Ik kan helaas slechts antwoorden op basis van gevoel. Mijn handen en ogen zijn immers redelijk onbruikbaar om dat feit vast te stellen.”
“Aha, je bent nogal fysisch ingesteld. Zoals de meeste mannen.”
“Dan zal ik een tussentijdse meting doen. Wellicht doe ik straks nog een meting voor het eindresultaat.”
“Zo langzamerhand ben ik blij, dat ik het zelf nog nooit gemeten had,” gniffel ik.
“Lach maar, zegt Bianca, “voorlopig heb ik de macht.”
Ik voel dat zij het touwtje weer om onder de eikelrand legt en er enigszins aan trekt. Ik kan een schokkende beweging niet onderdrukken.
“Elf en halve centimeter, als ik niet te strak trek. Doet het zeer, Daan?”
“Niet echt pijn, eerder een sterke reactieprikkel oproepend. Het windt me wel op eigenlijk.”
“Dat is bijzaak, is niet het primaire doel.”

Bijzaak of niet, ik ben inmiddels zo heet als een duinkonijn. Terwijl ik weer de kraan hoor lopen, fantaseer ik over wat komen gaat: een meid van rond de dertig die mijn ballen gaat scheren. Jippie. Laat mij maar iedere week model staan, als dit standaard er een onderdeel van is. O, nu is mijn hoofdhaar weer aan de beurt. Het wordt grondig uitgewassen met shampoo. Twee handen op mijn hoofd terwijl ik met een stijve lul in een stoel achterover lig. Hij wordt er niet slapper van, zo erotiserend vind ik van die vrouwenhanden op mijn hoofdhuid.
“Bianca, mag die blinddoek nu weer af? Ik wil je graag zien scheren.”
“Ja wel, jij mag me zien scheren, maar niet wat jij denkt. Ik laat je nog ietsje verder achterover zakken met je bovenlijf. Je benen juist niet, dus je komt in een beetje rare knik te hangen voor je gevoel. En je zult op een gegeven moment voelen dat de onderste helft van de stoel zich in twee helften naar buiten beweegt. Dan kom je dus met open benen te liggen, dan kan ik je beter scheren. Ik sluit niet uit dat je een in de buurt komt van een orgasme. Als dat zo is, geen enkel probleem. Als je wilt, kun je het gewoon laten gebeuren. Dan ga ik nu de blinddoek weghalen en de stoel kantelen.”
Ik knipper even vanwege het getemperde licht en voel dan dat mijn bovenlijf achterover zakt. Mijn benen blijven hangen zoals ze zei. Mijn omgevallen pik richt zich weer voorzichtig, verwachtingsvol op. Ik heb het gevoel dat ik met een draadje door mijn eikel aan het plafond hang. Zucht.

Als de beweging van de stoel is gestopt, zie ik boven mijn hoofd een Tv-scherm hangen. Er komt beeld en geluid. De opnames tonen een beeld van een kamer en aan diverse dingen zie ik dat het een zelfde soort ruimte moet zijn als waar ik me in bevind. Dan komt een vrouw in beeld. Het is Bianca, ze lacht. De camerapositie verandert en ik zie een behandelstoel. Bianca neemt plaats op een krukje, verschuift wat, het beeld verspringt en ik zie twee blote benen. Van een vrouw? De benen schuiven uit elkaar, een behaard kut zichtbaar makend. Bianca neemt ertussen plaats, glimlacht naar het hoofdeinde en vraagt: “En wil je wat zeggen tegen de kijker?”
“Hallo schat, lig je lekker?”
Shit zeg, dat is An. Die ligt daar net als ik nu, in haar blote kont met Bianca op likafstand.
“Sodeknetter”.
Mijn lul steigert met sprongen tegelijk in de richting van mijn kin. In beeld komen nu de handen van Bianca, die een schaartje hanteert en het schaamhaar van An te lijf gaat. Hallo zeg, daar wordt mijn vrouw gekutknipt door dezelfde meid die straks mijn schaamhaar onder handen neemt. Terwijl An babbelt over links en rechts en IQ en dikte en lengte, gaat dat alles langs me heen. Ik zie maar één ding: de kut van mijn vrouw die kaler en kaler wordt onder de vaardige handen van Bianca. Tegelijkertijd voel ik handen die mijn pik en ballen insmeren met schuim of gel. Dat kan ik niet zien, dat scheren dus niet. Het scheren van de venusheuvel van mijn vrouw wel. Wat een plan hebben die meiden uitgedacht. Bewonderenswaardig is het. Met een enorm inlevingsvermogen.

Ik voel mijn benen uit elkaar getrokken worden en dan voel ik dat Bianca het scheren begint. Er krast iets over mijn huid boven mijn pik. Ze pakt mijn lul beet en duwt hem links, rechts of waar er ook maar ruimte nodig is. Hoeveel prikkels kan een man hebben? Met mijn ogen zie ik de schaamlippen van mijn vrouw glad worden. Een strak streepje blijft wijzend boven haar kittelaar staan als uitroepteken van geilheid. Bianca trekt de huid van mijn zak strak en scheert mijn scrotum zo kaal als pingpongballen. Haar knip en scheerwerk zit er op bij An. Die heeft een mooie gladde muts. Ik zie dat Bianca de schaamlippen opentrekt, en een vinger in An’s kut steekt. Wat is dit geil.
“Potverdorie, Bianca, ik ga dit niet binnen houden.”
An roept: “Daan, ik vind dit zo lekker. Kijk naar me, ik ga me laten likken door Bianca.”
Als ik dan die tong over het klitje zie flitsen, houd ik het niet meer en kom klaar. Mijn pik schokt en slingert even, maar dan grijpt Bianca hem vast en met een paar halen, trekt ze me naar een ongekend hoogtepunt. Op hetzelfde moment lijkt ook An klaar te komen door de behandeling van Bianca. An gooit haar bekken in de lucht en juicht haar orgasme uit. Waar mijn klodders zaad terechtkomen weet ik niet, maar het voelt als oneindig veel.

Bianca melkt nu rustiger mijn lul helemaal leeg en combineert het met het uitsmeren van het restje scheerschuim.
“Je bent wel een enthousiaste spuiter hoor,”zegt Bianca, “nu kan ik je weer wassen. Het was trouwens mooi synchroon met An, zeg. Dat zie ik niet veel.”
“Bedoel je dat je dit meer doet?” vraag ik ongelovig.
“Ja, ik heb meerdere modellen, die gemiddeld eens per 3 weken behandeld worden.“
“En komen die allemaal voor dezelfde behandeling?”
“Nee hoor, dat verschilt nog al eens. Jouw behandeling over 3 weken bijvoorbeeld heeft te maken met de maten die ik vandaag heb genomen. Je hebt het niet eens gemerkt volgens mij, maar vlak voor je klaarkwam heb ik je omtrek nog een keer gemeten. En nu, overeind, ik moet je haar nog knippen.”
Gelukkig kan ik weer enigszins normaal zitten. Mijn armen worden bevrijd en terwijl Bianca mijn haar knipt, zie ik in de spiegel waar ik bij de kapper al zo vaak over gefantaseerd heb. Het kappersschort dat ze draagt, laat aan de achterkant een volledige naakte rug en bilpartij zien. En ja, daar krijg ik een harde van. Alweer. Bianca ziet het en grijnst: “Model stáán”

© Anandana – mei 2006

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.