Smeltwater

De drie graden onder nul zorgt niet alleen voor het geslonken geslacht in de zwembroeken van de mannen. Hij bevriest ook mijn erotische gedachten en fantasie. Of komt het door gebrek aan topless? Alle aanwezige vrouwen hebben of een complete bikini of een zwempak aan. Zo te zien tegen de kou. Het enige dat op deze Nieuwjaarsdag prikkelt, is de ijskou die door mijn huid snijdt.

We wandelen stevig door in de richting van Hoek van Holland. Wat is het toch heerlijk om langs het strand te banjeren. En met de noordoostenwind in je rug, schiet het ook lekker op. Drie kwartier later slaan we links af de Badweg op en lopen naar station Strand. We besluiten eerst wat op te warmen bij de Seinpost. Het is er nog niet druk en we nemen plaats op de bank bij de brandende haard.
“Wat wil jij drinken, An?”
“Het liefst jou, Daan, maar dat moet nog maar even wachten. Doe maar een warme chocolademelk.”
“Met slagroom zeker?”
“Yes, of course”
“Oké, ik ga het even halen”

“Jammer An, dat we hier al weer zo ver opwarmen”, zeg ik als ik terug ben.
“Nou schat, ik ben blij dat die open haard hier brandt. Ik heb het toch wel koud gekregen, ondanks de rugwind.”
“Heb je ook koude voeten dan?”
“Dat valt wel mee, maar koud genoeg om ze te misbruiken.”
“O jee, ik denk dat ik begrijp wat je bedoelt. Moet ik weer als kacheltje fungeren ten koste van mijn fiere mannelijkheid?”
An lacht erom. Ik houd van haar. Van die pretoogjes. Van die blik die me kan opvreten. Ik wil haar.

We nemen een taxi naar Ter Heijde, waar we de auto hebben geparkeerd. Op weg naar huis kan ik nog maar aan één ding denken: ruiken, aanraken, proeven, strelen, vasthouden. Beelden, smaken en reuk komen virtueel langs.

Thuisgekomen spreken we af dat ik kook, terwijl An een bad neemt. Als ik klaar ben met de voorbereidingen voor een verse wokschotel, ga ik zitten met een glas wijn en kijk naar buiten. Het sneeuwt en vanavond gaat het harder vriezen. Binnen zorgen de vloerverwarming en de open haard voor een aangenaam temperatuurverschil van 25 graden met buiten.

Met rode wangen van het warme bad komt An binnen in haar kamerjas.
“Ruik eens, Daan” zegt ze, terwijl ze zich voorover buigt.
Ik snuffel in haar hals en ruik pas gewassen huid.
“Lekker fris ruik je zeg. Heb je nu wel of niet een geurtje opgedaan? Ik ruik wel wat, maar niet in je hals.”
“Jawel hoor, misschien moet je je aandacht wat verleggen.”
Ik buig me wat verder voorover en dan ruik ik haar parfum. En zie de welving van haar borsten.
“Aha, je wilt je borsten weer eens promoten. Prima prachtvrouw, ik heb geen bezwaar.”
Ik leg mijn handen om haar knieën en duw mijn neus meer richting haar gesteunde borstpartij. Wat een heerlijk schepsel is een vrouw toch. Vooral als ze in staat zijn hun boezem uniek en begeerlijk te maken met mooie lingerie. Wat is er boeiender dan een prachtige straat tussen twee borsten. Dat vraagt om onthulling.
“Wat doen we, gaan we eerst eten, of zoek ik het hogerop?” vraag ik aan An, onderwijl mijn handen naar boven bewegend.
“Wat ga je maken?”
“Verse, pittige tjaptjoi met nasi. Alles staat klaar, ik moet alleen nog wokken en de rijst bakken”
“Wat heb je er door gedaan?”
Hola, ik mis de verwachte rand van de sloggi. Een string of niets en wel een BH, gaan mijn gedachten. Nee, inderdaad is het een string, die met dat kettinkje achter. Was die nou roze of toch niet? In ieder geval biedt het ruimte om met mijn handen haar achterste te omvatten en de warmte te voelen van haar gebadderde billen.
“Als je alle ingrediënten wilt weten, kan ik beter gaan koken. Dan kun je ze proeven. Want als ik ze hier ga opnoemen, kook jij zo meteen.”

Genot geven, dat is het mooiste wat je een vrouw kunt aandoen. Ik streel zacht haar bilhelften, waarbij twee wijsvingers elkaar passeren ónder de stof van de string. Dat ik daarbij haar schaamlippen enigszins vaneen trek, lijkt haar toch te verrassen.
“Aha, dacht je dat? Mannetjeuheuh …”
“Als je dan maar wel opschiet. Ik heb trek. En niet alleen in eten.”
“Oké schat, neem een glas port of zo. Dan zorg ik dat er over een kwartier gegeten kan worden.”
“Misschien kun je beter eerst wat anders aan trekken. Dan begin ik vast.”
“O graag, nog voorkeur?”
“Ja zeker, je strakste boxer en die korte, zijden kamerjas.”
“Zo, mevrouw heeft zéker trek.”
Vol verwachting sprint ik naar boven, kleed me uit, speer onder de douche, de rest van het lijf ook, afdrogen, strakke boxer en kamerjas aan. Hup, naar beneden.
O ja, nog eten! Als we dat maar halen.

In de keuken staat An achter het fornuis. Ze hoort me aankomen en draait zich om. Fantastisch, haar kamerjas hangt los. Mijn ogen flitsen naar haar benen en zien dat het inderdaad een roze string is. En, niet onbelangrijk, net niet doorzichtig. Mijn blik gaat naar haar borsten waar ik een push-up BH waarneem. O, die tieten. Wat vind ik dat altijd weer opwindend als een vrouw me haar borsten presenteert. Na een vluchtige blik op haar kruis, kijk ik haar aan. Keboem, keboem, die manier waarop ze me aankijkt. Mèn!

“Geile Anje, je veroorzaakt een steigering en een weigering. Dat eten komt wel, eerst jij!”
Ik stap op haar af en neem haar in mijn armen en trek haar stevig tegen me aan. Ze spreidt haar benen licht, zodat ik één been tussenin kan zetten om zo druk te leggen op haar schaambeen. Haar tong kringelt om die van mij terwijl we elkaar in de ogen blijven kijken. Haar passie straalt uit haar fonkelende ogen en doet mijn opwinding verharden tegen haar buik. Ze rolt haar buik langs mijn gezwollen paal.
“Ik zal toch maar eerst het gas laag zetten, niet? Bovendien kunnen we de energie beter gebruiken, Daan.”
“Je hebt gelijk”, zeg ik met schorre stem.

Ze neemt me bij de hand en trekt me mee naar de bank. Ze gaat in de hoek zitten, trekt haar linkerbeen op en plaatst dat op de zitting. Zo ontstaat er een gespannen situatie in haar kruis. Het tricot trekt een beetje strak omhoog, waardoor aan de zijkanten een smaldeel schaamlip zichtbaar wordt. Waarom zijn vrouwen zo mooi om naar te kijken? Ik buig me voorover en streel met een vinger over de kanten stof van haar string. Ze sluit haar ogen en duwt haar bovenarmen tegen haar lijf aan. En ja hoor, dan komen die borsten nog meer naar voren. Ik kus haar opbollende tieten en laat mijn tong even door het straatje ertussen flitsen.
“Mmm, je maakt me heet”, fluistert ze. Haar vingers strelen haar buik net boven de rand van haar slip.
Ik leg nu meer druk met mijn vingers en voel de stof zich voegen naar haar vreugde. Haar lippen openen zich langzaam en verlangend.
Haar tanden parelen en ik kus haar uitnodigende mond. Ik voel haar tong zich heet en nat een weg banen tussen mijn lippen en over mijn lippen. Dan zuigt ze zich vast op mijn mond en schiet haar tong naar binnen. Ik smelt. Met twee handen pak ik haar bij de schouders en trek haar omhoog, zodat onze zoen intenser en dieper gevoeld wordt.
“Nee, please, niet weghalen. Laat me je voelen. Ik wil je hand nu terug op mijn schaamlippen en het liefst in me”, smeekt ze.
“Kom schat, ga voor de haard liggen. Daar is meer ruimte. Ik wil je afpellen, je ruiken en proeven, je doen exploderen. Ik wil zien dat je kittelaar zich vergroot en ontbloot. Hem likken en zuigen. Je ruggengraat volgen met mijn tong, je borsten vastpakken en kneden. Lieve, geile, hete An, ik ga je klaar laten komen.”
Eigenlijk wil ik maar één ding: die nagels over mijn stam voelen gaan van boven naar beneden. Ik voel dat het voorvocht zich verspreidt over mijn eikel en mijn boxer bevochtigt. Ik wil haar vingertoppen die mijn voorhuid aan twee kanten strak op en neer schuiven. Die nagels onder mijn zak voelen krassen, weer terug naar boven om de huid van eikel af te tasten. Ik wil ontploffen, oneindig klaarkomen terwijl ze me aankijkt. Maar nu nog niet. Nu eerst zij.

Met een zucht ontdoet ze zich van de kamerjas en gaat voor de haard op het bont liggen. Ik streel haar rug en bedek haar benen met een badhanddoek om afkoeling te voorkomen. De sluiting van haar BH maak ik los. Dan leg ik beide handen op haar rug en begin te masseren met handwarme olie. Van de rand van haar string naar haar schouders toe en weer terug. Steeds één hand contact houdend met haar huid. Vederlichte streling langs de zijkant van haar rug, zodat ik nauwelijks, maar wel waarneembaar, de uitlopers van haar borsten volg. De achterkant van haar oksels, de boog van haar schouderbladen. Een vrouw bestaat uit lijnen, bogen, dalen en heuvels. Gestructureerd aanbod van heerlijkheden. Als haar rug glimt van de olie en haar schouders ontspannen aanvoelen, bedek ik haar rug met de badhanddoek. Haar tenen, voetzolen en enkels worden door mij gestreeld en gemasseerd als was het kristal. De olie tussen haar tenen aanbrengen is een belevenis op zich. Ik voel haar beenspieren aanspannen.
“Kriebelt het?” vraag ik.
“Mja en nee. Het is heerlijk en het windt me op. Er schiet af en toe een scheut van mijn voetzool naar mijn kruis.”
Haar kuiten voelen strak als ik de eerste keer daar langs kom. Haar knieholtes raak ik amper aan, maar maakt een golf van genot zichtbaar in een reflex van haar dijbeenspieren. Steviger nu haar dijbenen, van binnen naar buiten en dan haar billen knedend. Tergend traag stuw ik haar billen naar boven. In dezelfde beweging neem ik met mijn wijsvingers de string mee naar boven. De weinige stof wringt zich tussen haar schaamlippen die zich om het tricot stulpen. Alsof het er in gezogen wordt. An kreunt zachtjes als ik met mijn duimen druk zet naast haar anus.
Het kettinkje van de string ligt er nutteloos bij zo. Ik fatsoeneer het kledingstuk weer zodat alles er uit ziet alsof ze slaapt. Maar er smeult iets en ik ben vastbesloten om de fik er in te krijgen.
Tenslotte alleen haar dijbenen nog masserend, kus ik af en toe haar zachte, romige billen. Met mijn lippen ‘bijt’ ik haar zitvlees en maak een nat spoor. Langzaam laat ik mijn handen nu rusten op haar dijbenen met mijn duimen naar boven wijzend, richting haar warme, ruikende vagina. Zou ze nat zijn? Langzaam ga ik met mijn handen op weg. Zoals een hovercraft het water toucheert, glijd ik over haar donsharen richting grot. Zij en mijn ‘erogrot’. Ik zie de foto van de ingang van erodorp voor me en op dat moment raken mijn duimen haar kut. Als geëlektrificeerd gooit ze haar kont omhoog. Net lang genoeg om met een hand haar hele vulva te grijpen.
Ik masseer nu haar venusheuvel met de muis van mijn hand en druk een gestrekte vinger in de lengte langs haar schaamlippen. Het gebogen puntje van mijn vinger raakt net haar poepgaatje niet, maar trekt dat op deze manier wel iets uit. An kreunt en beweegt haar heupen van links naar rechts en van beneden naar boven.
“Wil je niet liever op handen en knieën gaan zitten? Dan kan ik er beter bij.”
Nog nooit gezien dat iemand dit zo snel doet die zich tegelijkertijd van een string ontdoet. Haar borsten bungelen verleidelijk in haar loshangende BH die langzaam zijn functie verliest en langs haar armen afzakt. Haar kont uitnodigend omhoog en haar benen licht gespreid. Het haardvuur geeft een gouden gloed aan haar buik en kuthaar. Met twee vingers strijk ik langs haar schaamlippen onderlangs naar haar bilnaad. Ik laat nog wat extra olie in haar bilspleet lopen en masseer haar natter wordende vulva. Even houd ik halt om haar klitje te bevoelen. Met mijn rechterhand streel en kneed ik haar borsten en met links open en sluit ik haar schaamlippen.
“O, Daan, wat doe je allemaal. Ik wil je in je me voelen. Kom op man, schiet op.”
Meteen duw ik twee vingers in de lengte tussen haar spleet, maar niet naar binnen. Slechts wat voorwerk om meer geil los te wringen uit haar natte erogrot. Ik open het kapje waar de clitoris onder ligt en met 2 vingers draai ik er omheen. Ja, ik zie hem opkomen! Wat een onthulling. Super geil om te horen wat dat teweegbrengt bij mijn vrouw. Haar borsten hangen nu vrij en ik ga achter haar kont staan. Met beide handen haar tieten omvattend trek ik haar bovenlichaam al knedend naar me toe. Mijn stijve strak tegen haar bilspleet aan persend. Als ze overeind is, legt ze haar armen naar achter om mijn nek. Mooi zo, want nu kan ik beide handen beurtelings doen afdalen van borst naar schaamlippen. En nu gaat ze me wel in haar voelen, met wijs- en middelvinger penetreer ik haar, onderwijl haar kittelaar masserend. Met beide handen nu bewerk ik haar schaamstreek. An hijgt hete adem in mijn oor. Al weer zoiets wat de zinnen tot het uiterste prikkelt. Ook als het buiten vriest.
“Ja, toe maar, maak me klaar. Ja, oww, ja goed zo,” lispelt ze me nattig toe.
In brand staat ze, haar kelk is nat en heet, haar buik gloeit, haar tieten trillen van ingehouden explosie. Wil ze nu al wel komen of stelt ze het uit? Zal ik het uitstellen?

Trager nu beweeg ik mijn vingers in en uit haar vagina, maar met meer oppervlak raak ik haar venusheuvel, schaamlippen en klitje en dan begint het. Ze duwt en trekt met haar lijf op en over mijn vingers. Haar handen zoeken houvast aan mijn lijf. Als een vulkaan rommelt ze onverstaanbare klanken. Uit haar buik en kut trekt door al haar zenuwen en bloedbanen een lichtend spoor naar haar ogen. Ze ontploft en geeft een hese gil. Haar ogen draaien weg en het water loopt uit haar mond, een stroompje creërend over haar rechterborst.
Ik vertraag mijn bewegingen in haar verkrampende onderlijf en voel haar verstijven van genot. Het zijn geen woorden meer, slechts klanken en vochtige geluiden brengt ze voort, langzaam uithijgend. Ik moet haar vasthouden, anders valt ze om. Geleidelijk herkrijgt ze het beheer over haar eigen lichaam.

Ze komt in beweging en laat zich zakken op het bont en draait zich op haar rug. Het haardvuur werpt grillige kleurenschema’s over haar bogen en lijnen. Haar vulva glinstert en smelt in klevend nat. Ze trekt me naar zich toe en over zich heen en met geopende, vochtige mond zoeken haar ogen de mijne. Daarin leest ze de dikte van mijn paal en tergend trekt ze met haar nagels een krassend spoor over de harde lengte.

© Anandana – November 2006

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.