Squirting

Ze weet dat de kans van slagen niet groot is, maar ze weet ook dat al in de tijd van de keizers Wen en Yang (de Sui dynastie 590 – 618) er voorbeelden beschreven zijn van vrouwelijke ejaculatie. Zes en zestig vrouwen hebben zich opgegeven en iedereen heeft zich op zijn eigen manier voorbereid. Vandaag moet het gebeuren!

Met vaste hand hanteert ze het materiaal dat haar ter beschikking is gesteld. Het voldoet aan alle internationale eisen en is volledig geprepareerd voor het ultieme doel. Soepel gooit ze haar lichaam op het apparaat, recht haar rug, slaat zich met de vuisten op de borst en kromt haar gespierde lijf in de starthouding. Dan komt het moment dat ze het toestel in beweging zet. Het duurt nog geen twee minuten voor ze zich één weet het apparaat. Het is niet meer een vrouw met een stukje techniek tussen de benen, het is één geheel, één stuk gespannen spieren. Haar benen lijken het tempo aan te geven, haar borst zwoegt, haar billen vormen zich naar het leer, met dijen en handen wordt het toestel ingeklemd en gevormd tot een eenheid met haar hunkerende lichaam. Haar kut zuigt zich op het leer vast en neemt al het vocht in de directe omgeving in zich op als een zeem. Haar tepels dringen zich nog meer naar voren als ze door en door nat is geworden.

Sommige meiden hebben de tong uit de mond hangen en hijgen als een hond in de hitte. Anderen trillen met hun lijf en kunnen nauwelijks de spanning aan. Een wat oudere Française doet het volledig op haar eigen manier. Ze lijkt zich nauwelijks bewust van de andere deelneemsters en hanteert haar eigen tempo en ritme. De meeste vrouwen zoeken aansluiting bij het ritme van de groep. Op en neer gaat het, sommigen komen half overeind, andere buigen juist diep voorover zodat hun borsten bijna de knieën raken. Om hen heen klinken geluiden en aanmoedigingen in verschillende talen. “Ga door! Doe het! Hou vol!”

Alle deelnemende vrouwen persen het uiterste uit hun lijf. Ze vormen hun kut om het soepele leer en bewegen zich er omheen, zodat hun kutlippen in een strak ritme gemasseerd worden.

De tintelingen worden sterker en nog strakker persen ze zich om het apparaat. Zo diep mogelijk willen ze het in zich voelen.

Ze ziet de bilspieren van de vrouw die voor haar ligt in een kramp bewegen op en over het leer en dan opeens spuit het vocht hoog op en over haar heen. Haar voorligger gilt, maar ze ziet het nauwelijks omdat haar het zicht wordt ontnomen door de spuitende fontein. Wat een sensatie; wat een drijfveer om heftiger te bewegen. Haar schaamlippen worden zo nog beter gestimuleerd. Nat is ze, zeik en zeik nat. Haar hoofd en schouders, borsten en buik zijn doordrenkt. Langs haar rug en dijen lopen straaltjes vocht.

Ook andere meiden houden het niet meer en komen tot hun persoonlijke climax. Het vocht spuit meters hoog de lucht in. Gillend en jankend valt een Koreaanse om en blijft in een plas liggen. Het is één grote natte, vochtige bende van vrouwenlijven.

Zij houdt vol en met nog twee anderen weet ze de climax nog even uit te stellen. Uiteindelijk komt zij ook, haar lippen stukbijtend, over de streep, krampachtig haar handen knijpend en haar voeten schrapzettend. Ze opent haar mond, balt een vuist en stopt haar bewegingen. Als ze van haar apparaat valt, wordt ze opgevangen. Ze pakt hier en daar een man of een vrouw en zoent die in haar opperste verrukking. Ze heeft het geflikt!

Als eerste van zes en zestig natte vrouwen, komt ze over de streep en wint de wegwedstrijd.

En Mart is in extase, want zo vaak mag hij geen wedstrijden meer verslaan en dit was al de tweede tijdens deze Olympische Spelen. Wat een euforie, zelfs zijn zeiltje is nat!

 

© Anandana – augustus 2008

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.