Zomergasmen

Regelrechte porno op de buis in Zomergasten. Op de naamdag van Ignatius van Loyola (afgelopen zondag) was Maarten ’t Hart de zomerse gast en aangezien hij meer dan jaar onderzoek heeft gedaan naar het gedrag van stekelbaarzen kwam dit onderwerp ruimschoots aan bod. Beelden van twee mannetjes die hun stekels op zetten, waarbij met name de buikstekel het meest wordt ingezet en opgezet. Ja, natuurlijk, het gaat gewoon om de langste, de grootste en de dikste. Die rugstekels zijn bijzaak. Als de stekelbaarzen dan ook nog dwars gaan hangen, weet Maarten te vertellen dat ze voor elkaar dan groter lijken. Dat zal wel wederom om die buikstekel gaan. Presenteer geweer!

Wanneer de terreinen zijn afgebakend, begint het wachten op een vrouwtje dat, zwanger van eitjes, dolgraag haar kuit wil schieten. Helemaal in de stress heeft ze geen flauw benul waar ze dat zoute spul kwijt moet, daarom wijst hij haar zijn nest. Hier moet je in. Hoewel ze absoluut geen zin in sex heeft, doet ze dat braaf instinctmatig, want haar kostbare parels moeten wel beschermd komen te liggen. Dat is de reden dat hij haar het nest in ramt en vervolgens met zijn lippen tegen haar onderlijf trilt omdat het haar anders niet lukt. Dat geen zin hebben in sex komt goed uit, want zin en sex hebben, is voorbehouden aan de zoogdierensoort die daarover kan nadenken.

Maar waar blijft de seksuele revolutie onder de stekelbaarzenvrouwen om te strijden voor zaadlozingen zonder het irritante geduw van die kerels die vervolgens de hoofdrol voor zich opeisen? Misschien gaat die seksuele revolutie wel nooit komen, want het mannetje blijft met zijn trillende bek haar onderlijf bewerken tot ze klaar komt en haar kuit schiet. Als een raket verdwijnt zij (de zevende hemel in?) en het mannetje heeft nu de taak om er over heen te gaan. Over dat bosje eitjes wel te verstaan. En ja, zonder vrouwtje gaan alle remmen los, dus is het letterlijk er op en er over. Dat gaat zo rap dat het mannetje er geen seconde van genoten kan hebben en in die zin kun je hier niet spreken van een orgasme.

Tijdens de uitzending werden er ook beelden vertoond van mollen. Ondergronds uiteraard. En wat blijkt, in tegenstelling tot de stekelbaarsjes, wordt hier het mannetje weggejaagd. Of hij op zoek gaat naar een ander te neuken vrouwtje is niet bekend, maar Maarten vertelde wel dat aan het einde van de lente alle mollenvrouwtjes zwanger zijn. Zou daar de term zich blind neuken vandaan komen of is dat niet anders dan een grote jongensdroom om op een zomeravond acht of meer orgasmen te beleven?

Zijn woede over de rechtspraak rond Lucia B., opnieuw opgewekt door het zien van de door hem uitgekozen beelden van de rechtszitting, ontlokte de heer ’t Hart de alliteratie het gebefde geboefte. Je schrijft het met een d, maar het klonk als het gebefte geboefte. En dus weten we sinds afgelopen zondag ook waarom rechters altijd zo onzinnig klein lijken achter hun te ruime tafels. Wat daaronder gebeurt laat zich raden, maar het lijkt ernstig op een juridisch hoogtepunt dat zeven jaar later als een rechterlijke dwaling wordt gezien.

© Anandana – augustus 2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.