Natte sneeuw

De sneeuw jaagt over de wegen, last veroorzakend voor voetgangers, fietsers en automobilisten. Filevorming op de snelwegen, in de steden en dorpen, op rotondes en op de toegangswegen naar de winkelcentra. Bij gebrek aan grenzen, parkeren veel automobilisten mateloos.

Hij rijdt zijn auto voorzichtig door de glibberige straten terug naar huis en stuurt zijn auto moeiteloos in een leeg vak naast een voor hem onbekende Laguna. Hij kijkt naar rechts en ontmoet de blik van de bestuurster in de auto naast hem. Ondanks de sneeuwval ziet hij een met blond haar omzoomd gezicht van een vrouw van een jaar of vijfendertig.

Hij ziet een melancholisch verlangende blik, maar zij denkt slechts uit verveling aan sex.
Ze likt langs haar lippen en houdt zijn blik vast. Ze heeft zin en ze legt hem dat op. Haar ogen vertellen het hem. Haar spieren in de onderbuik en liezen vertellen het haar.
Hij voelt haar blik zich dieper in hem hechten. Zij likt opnieuw langs haar lippen en drinkt liplezend de stille woorden uit zijn mond.

Woorden die hij ongehoord durft te spreken, haar opdragend zichzelf te betasten en hij vermoedt, zich vastzuigend in haar blik, een beweging naar haar liezen. Lichtgeraakt wordt hij de eerste tekenen van zijn opwinding gewaar.

Niet meer dan twee minuten oogcontact dat een sensueel waardeoordeel ontsluit.

Hij stopt de motor en opent zijn portier. Onttrekt zich aan haar ogen en stapt uit.
Haar ruitenwissers vegen de sneeuw van haar voorruit en gunnen haar een laatste blik op hem. Ze scant zijn lichaam dat zich verwijdert in de sneeuwbui.

Hij voelt haar ogen over zijn rug afzakken, terwijl hij bedenkt hoe zij haar lippen om zijn geslacht zou sluiten.

Gedachteloos likt en bijt ze op haar wijsvinger, en verveeld zuchtend in afwachting van haar moeder, fluistert ze: “Ik wil je…”

 

© Anandana – december 2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.