Verzengend heet

Je gaat voor je plezier naar het zwembad, maar als er vanwege de drukte geen plekje gras meer valt te veroveren, dan moet je wel genoegen nemen met de verzengend hete stoeptegels. Je gaat niet voor je plezier op je buik op het trottoir liggen, want dat doet zeer. Aan je knieën, aan je ribben en aan je heupen.

Maar dat vergeet je zodra het meisje naast je jou in je ogen kijkt en je die blik tot in je tenen voelt. Zodra je jouw hand op haar door de zon verwarmde rug legt, en zonder bezwaren van haar kant, het heerlijke van huid voelt. Wanneer je de haartjes op haar onderarm en bovenarm in extase brengt.

Als ze zich in je ogen blijft zuigen wanneer je vinger voorzichtig, met kloppende keel, langs haar oksel afdaalt en de zijkant van haar borsten streelt. Als je je hoofd dichter bij brengt en de hete adem tussen haar lippen voelt stromen. Je geslacht kan zich niet oprichten, maar drukt hard tegen de stoeptegels. Je handdoek verzacht de pijn niet, maar haar tong smaakt vreemd naar meer.

Met een rood hoofd fiets je aan het eind van de middag naar huis. Van de zon en de middelbare school opwinding, die weer warm, zoet en braaf was.

© Anandana – juni 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.