Ontwaken

Zijn lid groeit tussen hen in en vormt meer een fysieke barrière dan dat het leidt tot enige intimiteit. Hij zou kunnen zeggen wat hij denkt, dat hij haar keihard wil neuken, zijn harde pik van achteren in haar natte kut wil rammen. Hij zou wel al zijn frustratie in die penetratie willen leggen. Hij doet het niet.

“Wat doe ik hier eigenlijk?” valt hem binnen. Het zijn van die ontwaak gedachten die mensen opeens tot het besef brengen dat de wereld waarin ze leven niet past bij wie ze zijn, het is het eerste kieren van de kastdeur. Hij maalt verder, denkt aan hun relatie. Ze hebben het goed samen, de seks is gewoon, fijn, maar niet bijzonder. Bovendien, hij houdt van haar en leeft voorzichtig met haar. Als egeltjes. Zo is ook de intimiteit, heel voorzichtig.

Hij dagdroomt er wel eens over dat hij zich volledig aan zijn vrouw overgeeft. Hoe ze hem zou binden en blinddoeken, hoe ze hem zou dwingen haar te likken tot ze zich werkelijk gillend op zijn gezicht drukt. Dergelijke gedachtes bezorgen hem altijd weer een ongekend harde erectie, die net als nu zich maar nauwelijks tussen hun lijven in kan ontplooien. En als een ingeving van boven, denkt hij, hoe zou het zijn om juist zelf te bepalen wanneer en wat er aan seksuele handelingen zullen plaatsvinden. Niets koek en ei, géén zoete broodjes, “zuigen kreng!” Maar hij doet het niet. Hij houdt zijn kiezen op elkaar en streelt zacht haar rechterzij en de welving van haar buik.

Haar tepels verstijven als hij die zachtjes streelt. Een nauwelijks merkbare beweging van haar heupen voelt uitnodigend. Zacht en behoedzaam zoekt zijn hand de weg over, langs en door haar glooiende lijf. Ze schurkt haar billen tegen zijn buik en de geilheid slaat door hem heen. Haar ontwakende lichaam verlangt naar het aanwakkeren van de opwinding in haar onderlijf. Als ze haar hoofd draait en haar ogen opslaat, promoveert haar hunkerende blik zijn verstijvende pik tot een harde erectie, die pas afneemt als zij van hem af en het vermengde vocht uit haar glijdt.

© Anandana – mei 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.