Stemmen (4)

Ronde 4 van de EWA Schrijfmarathon is gedaan en mijn inzending voldeed aan alle criteria. Nu is het weer zover: jullie kunnen Stemmen

Ze veegt haar handen af aan haar voorschoot om gevolg te geven aan de stem die haar opdraagt naar de hooischuur te gaan. Als in trance loopt ze haar man nietszeggend en niets ziende voorbij.

In de bergplaats aangekomen laat ze zich ruggelings op een hooibaal laat vallen. Ze trekt haar rokken omhoog en volgt de aanwijzingen van de stem op. Met zachte bewegingen streelt ze haar buik en laat een hand in haar pantalette glijden. Haar ogen sluiten zich bij het gelukzalige gevoel dat opgeroepen wordt door haar vingers die stevig over haar schaamlippen strijken. Een nieuw commando volgt en met beide handen legt zij haar onderlijf bloot en trekt ze haar vagina open. Ze voelt de lucht aan haar intimiteit likken. Binnen enkele seconden is ze nat van verlangen en nog voor de stem het haar zegt, drijft zij drie vingers  diep in haar buik. Ze toucheert stevig het ruwe plekje aan de binnenkant van haar schede, de opwinding enorm vergrotend. Haar linkerhand zoekt en vindt haar clitoris en ze bewerkt die met een vaardigheid die laat zien hoe ervaren zij is. Op het commando “Nu” laat ze zich gaan en knelt in een krampachtig orgasme haar vingers klem in haar kut. Haar kreunen gaat over in een oer geluid dat langzaamaan steeds hoger klinkt. De hond komt kijken en herkent het inmiddels vertrouwde geuren palet. Hij blaft. Dat is voor haar het teken om haar vingers af te likken, haar kleding te fatsoeneren en weer aan het werk te gaan in de keuken. Verder met het kneden van het deeg voor het brood van de dag.

Haar man ziet haar aankomen, krijgt een zwoele blik toegeworpen en vraagt zich af, wat haar toch telkens weer in die stemming brengt.

Bron foto

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.