Er is een winnaar.

 

Er is een winnaar! De EWA Schrijfmarathon 2017 is ten einde gekomen. Lees hier hoe de punten van jury en publiek zijn verdeeld over onderstaande verhalen.

Ik heb Antoinette enkele weken voor het verlopen van de inzendtermijn gemeld dat ik me terugtrok uit de finale. Vanwege drukke werkzaamheden en andere activiteiten heb ik het besluit genomen om mijzelf niet verder te belasten om tegen beter weten in een verhaal op tijd en naar tevredenheid te willen afleveren.

Het spijt me voor Antoinette, voor mijn collega finalisten Sandra, Luckyman, Mahotsukai en Nitewriter en voor het trouw lezende en stemmende publiek dat de finale stemronde een wat vreemd karakter kreeg door mijn terugtrekken.

Ik hoop alle schrijvers in de toekomst in wat voor omstandigheid dan ook tegen te komen om opnieuw de strijd aan te gaan.

Mahotsukai, van harte gefeliciteerd met je overwinning!

Antoinette, bedankt voor je nauwgezette organisatie van de Schrijfmarathon en het met EWA Nederland motiveren van zoveel mensen om het leven te genieten met o.a. schrijven en lezen. Het ga je goed!

 

 

Een gedachte over “Er is een winnaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.