Verliggen

“Verlegen is geen woord dat je met Ilse zou associëren.”
“Maar zij kent Ilse toch helemaal niet?” reageert ze kortaf terwijl ze zich half omdraait.
“Daar gaat het toch niet om, schat,” zegt hij, “Het gaat er om dat je in gesprek komt.”
“Wat een onzin om zo te beginnen.”
“Het maakt helemaal niet uit, welke opening je gebruikt, als er maar een reactie komt. Dat geeft jou de gelegenheid om te reageren en zo ontstaat een dialoog. Je zou zelfs kunnen beginnen met ‘Heb jij last van wintertenen?'”

Ze draait zich half om en kijkt hem verbijsterd aan terwijl haar gedachten afdwalen naar haar vriendin en shopmate Ilse. Die is absoluut niet verlegen. Extravert, brutaal, hartelijk en spontaan zijn omschrijvingen die haar beter passen.

“Wat heb je toch een apart gevoel voor taal,” zegt ze, zich realiserend dat zijn hand onder haar pyjamajasje een weg zoekt naar de rondingen van haar borsten. Ze voelt het wel, maar het heeft haar aandacht niet. Ze verliest zich in gedachten over de kwestie waarom je met een ontkenning een eigenschap van iemand zou willen omschrijven. Als je weet dat Ilse het tegenovergestelde van verlegen is, verre van dat zelfs, dan klinkt deze formulering als een dubbele ontkenning. Of voelt in ieder geval als zodanig. Net als in ‘Je hoeft mij niet te vragen of ik klaar wil komen op je vingers.’ Ja ik wil, altijd, dus ook nu. Dat weet je, dus trap geen open deur in en doe je job. Deze gedachtensprong is voldoende voor haar om terug te keren in de realiteit van bewust voelen en doelbewust gaat ze verliggen om hem de kans te geven tergend langzaam zijn wijs- en ringvinger buitenlangs haar schaamlippen laat glijden.

Ze voelt hoe haar labia zich vullen met bloed terwijl het topje van zijn middelvinger langdurig vederlicht haar clitoris beroert. Genietend sluit ze haar ogen en met geen mogelijkheid kan ze denken aan een andere opening dan welke haar toegang verschaft tot dit genot.

Binnenkort maar weer eens met Ilse afspreken voor het uitdiepen van hun ervaringen in de vrouwenliefde. Die gedachte vormt zich nog vluchtig in haar hoofd voor ze toestaat zichzelf te verliezen in het genot van een orgasme in de ochtend zoals alleen hij dat met drie vingers weet op te roepen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.