Heb je vrijheid lief


Het is heerlijk om jouw naakte lijf tegen me aan te voelen. De wetenschap dat je naakt naast me ligt, is al voldoende om een gevoel van opwinding te ervaren. Niet dat ik meteen hard word, maar ik voel wel dat het bloed naar mijn geslacht trekt. Ik voel het ook aan de beweging van mijn testikels in mijn balzak, die zacht pulserend laten merken dat ze leven.

Deze intimiteit hoort zo ontzettend bij jou en mij. En dat te weten doet een verlangen naar meer in me groeien. Maar meer is niet per definitie vrijen in de zin van de geslachtsdaad voltrekken. Verlangen naar meer is onlosmakelijk verbonden met onze intimiteit. Het groeit vanzelf, zo voelt dat tenminste bij mij wel.

Als ik een hand op je billen heb liggen en ik voel de ronding er van, het kuiltje in je rug vlak boven je bilspleet, geniet ik van de extreem zachte huid waarmee jouw onderrug en billen bekleedt is. Geniet ik van de korte stugge haartjes die jouw vrouwelijkheid bedekt en waar ik de zoete warmte van je schaamlippen tussendoor voel opstijgen.

Als je dan geraakt wordt door mijn strelingen aan weerszijden van je grote schaamlippen en er een kleine schok aan je lijf of een kreun aan je mond ontsnapt, voel ik dat de zwellichamen in mijn penis zich vullen met meer bloed. Als ik voel dat mijn eikel zich tegen jouw rug of billen aanschurkt, is dat heerlijk. De opwinding, begonnen in mijn hoofd door je te zien en te ruiken, wordt zichtbaar en voelbaar in mijn pik.

Dan groeit ook meer en meer mijn verlangen om je aan te raken.

Zal ik je op je buik draaien, een kussen onder je bekken leggen en je rug en billen gaan masseren? De binnenkant van je dijen en je buitenste schaamlippen strelen? Een vinger tussen je schaamlippen doorhalen en twee vingers diep in je kut op zoek laten gaan naar je diepste verlangen?
Ik weet dat je daar van kunt genieten, want dat doe je wel meer. Niet zo veel omdat je jezelf vaak, ik denk te vaak, niet toestaat te genieten.

Ik gun het je en wens het je toe, zoals die keer in een korte vakantie, waar ik een matras op de eettafel had gelegd en je zo gemakkelijker kon masseren en overal kon aanraken. Ik herinner me hoe nat en glimmend je werd onder mijn handen. Hoe in dat uur je schaamlippen zich openden en je clitoris zich oprichtte. Vol verlangen naar het orgasme dat er kwam omdat je het jezelf toestond en omdat je liet gebeuren wat er gebeurde. Je liet mijn handen toe en je gaf je over aan je geilheid. Je streed niet met de gedachte en het gevoel dat het niet goed was of dat jij niet goed was. Nee, gelukkig genoot je en liet je bestaan wat je was, wat je bent, een vrouw met lust, met seksuele begeerte, met verlangen om aangeraakt te worden. Een vrouw die kan verlangen naar een orgasme en zich daar ook aan overgeeft, het orgasme dat door je hele lijf heen stuiterde. Jou zo te zien genieten, maakt mij steeds weer geil en knetterhard. Herinneringen kunnen zo opwindend zijn.

Als ik me stil voeg naar jouw vormen, mijn hand om je borst gevouwen, of om allebei je borsten, mijn schoot gehoekt om jouw billen, en mijn buik tegen jouw rug, dan groeit mijn verlangen voelbaar. Ik voel het en jij voelt het.

Hoe gaat het verder?

Mijn verlangen strijdt soms met de angst om afgewezen te worden. Het gevoel niet nodig te zijn in onze intimiteit omdat je er geen behoefte aan lijkt te hebben, omdat je lichaam niet reageert op strelingen en aanrakingen of omdat je aangeeft niet te willen.

Heel vaak geniet ik ook van het zo simpelweg samen te liggen of van het ochtendritueel om even op je dijen te gaan zitten en je borsten, hals, neus, mond te kussen. Je zachtjes over je venusheuvel te strelen of even een vinger door je schaamlippen te halen.

Maar mijn verlangen gaat even zo vaak verder. Natuurlijk, de tijd moet er voor zijn, maar in mijn dromen strelen je borsten mijn buik en en mijn geslacht. Strelen je haren mijn ballen en je vingertoppen of tenen toucheren heel licht het gebied tussen mijn anus en balzak.

Soms heb je opeens van die heerlijke oplevingen, zoals afgelopen week toen je op mijn buik lag en met je nagels mijn eikel en ballen door de spijkerstof heen wakker kraste en streelde.

Wat zou het heerlijk zijn als we in onze blote lijven om elkaar heen kronkelen en ongegeneerd elkaar betasten en bevoelen. Op en over elkaar heen rollen om elkaar gek te maken met alle zintuigen waar we over beschikken. En om alle lichaamsdelen te gebruiken om te bevoelen en te betasten. Om elkaar volledig op te jagen naar ongekende seksuele hoogten.

In mijn dromen zie ik voor me dat je, tussen mijn benen zittend, een hand om de schacht van mijn opgerichte penis legt, en schuchter, maar vastberaden aan de eikel ruikt en proeft. Met je ogen dicht neem je de geur en smaak in je op. Je voelt je misschien onhandig en onzeker over dit nieuwe, maar je ziet ook hoe ik er van geniet. Je voelt mijn pik zich verharden in je hand en mijn eikel groeit en bloeit paars uit zijn jasje.

Ik zou met jou een workshop tantra massage willen doen. Samen leren hoe elkaar aan te raken om hemels te genieten van onze seksualiteit en liefde. Je bent mijn meisje en ik wil jouw jongen zijn die zo goed als geen blokkades ervaren bij hun seksualiteit. Leren genieten om het genieten.

Waarom zouden we niet ook kunnen genieten van het kijken naar elkaar als we met ons zelf spelen. Als jij en ik onszelf aanraken om opgewonden te raken of misschien zelfs om een orgasme te krijgen. Genieten van het genot dat de ander zichzelf schenkt. De gedachte daaraan is voor mij ook al genoeg om weer een zekere mate van opwinding te ervaren.

Wat zou het heerlijk zijn om te kunnen genieten van seks zonder geblokkeerd te zijn.

Laten we vandaag beginnen, morgen is er iets anders wat in de weg zal staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.