… en uw naaste als uzelf

Anderhalf uur hebben ze gesproken.

Het eerste kwartier van hun ontmoeting is wat onwennig. Ze hebben elkaar leren kennen langs de digitale snelweg, maar voor een persoonlijke ontmoeting tussen Lenja, de eigenaar, en één van de vele forum gasten is nooit een reden geweest. Maar hun gezamenlijke bron van ellende brak het ijs en al snel zijn ze in een geanimeerd gesprek verwikkeld.

Ze spreken erover hoe logisch het is dat kinderen tussen hun benen voelen omdat dit een fijn gevoel geeft en hoe onzinnig het is om dit van jongs af aan te verbieden.
Meinhard deelt zijn herinnering aan de bos donker gekruld haar die hij bij zijn moeder zag toen ze haar rok optilde om de broodkruimels af te schudden en daarbij per ongeluk haar onderbroek opzij trok. Hoe hij als negenjarige in het spinnenkop op zolder met zijn nicht doktertje had gespeeld en elkaars lijf hadden verkend. Over zijn puberteit en de schaamte voor überhaupt gedachten over seks. En dat hij meer en meer zichzelf kan zijn op het gebied van seks en erotiek sinds hij hardop zegt dat hij een seksueel wezen is.

Hij heeft op het forum van haar platform “Das erwachende, bewusste Selbst” in eerste instantie niet gereageerd op haar vraag wie uit zijn ervaringen wilde delen over dagelijkse malheur voortvloeiend uit wat je vroeger rond seksualiteit is aangeleerd. Pas toen zijn herinneringen begonnen te stromen heeft hij gevraagd of ze nog om stof verlegen zat.

“Ik ben blij dat je aan mijn uitnodiging gehoord hebt gegeven en hierheen bent gekomen, Meinhard. Een “körperliche Begegnung” komt de dialoog ten goede en werkt bovendien sneller dan het heen en weer sturen van berichten.”

“Fijn om te horen, Lenja en ik heb het graag gedaan. Het voelt ook enorm bevrijdend om dit allemaal eens aan een vreemde te kunnen vertellen. Of beter gezegd, heb durven zeggen.”

Hij neemt een slok koffie en vraagt vervolgens wat ze er mee gaat doen.

“Eerst maar eens op me in laten werken,” legt Lenja uit “en uiteindelijk denk ik het wel te verwerken in een blog voor het platform, want dat was mijn doel met mijn oorspronkelijke oproep. Het blijft treurig om nu ook weer van jou te horen hoeveel impact een religieuze opvoeding heeft ook op de seksuele ontwikkeling van een mens. Je stopt mensen vol met nodeloze schaamte over iets wat domweg het meest basale menselijk is: je seksualiteit.”

Lenja loopt naar de glazen pui, tilt onderweg haar kat Mimi van de grond en kijkt, zonder iets waar te nemen van het adembenemende uitzicht dat haar appartement op de elfde verdieping biedt, over de binnenstad van Bremen. Ze denkt na over de informatie die Meinhard haar heeft gegeven.

“Zo langzamerhand,” hoort ze Meinhard zeggen, “durf ik wel te zeggen, dat ik die schaamte voorbij ben en dat ik van mezelf houd.”

“Dat vind ik heerlijk om te horen voor je.”

Ergens tikt een digitale klok de seconden weg. Ze draait zich om, zet Mimi op de grond en zoekt zijn blik.

“Hoe vrij voel je je?” vraagt ze.

Meinhard maakt zich los van haar blik en denkt na. Veel tijd krijgt hij niet.

“Als ik je nu zou vragen om hier te masturberen?” vraagt Lenja, “Voel je je daar vrij genoeg voor? Hoe voelt het als ik zeg: Ik heb zin in een orgasme, jij ook?

Hij kijkt haar aan en zijn hart gaat als een gek tekeer. Lenja laat haar blik wisselen van zijn ziel naar zijn kruis en ziet wat hij voelt.

“Jezelf liefhebben, hier, samen met mij?”

“Mijn lichaam zegt ja”, antwoordt Meinhard “en mijn buik zegt dat het spannend is.”

“Dat eerste zie ik” en ze wijst naar de plek waar hij een beginnende erectie voelt opkomen, “en dat tweede begrijp ik.”

Hij kijkt haar aan en denkt dat Lenja aan hem kan aflezen dat alles in hem zegt dit te doen en er toch ook een deel is dat hem zegt om normaal te doen.

Zij loopt weg bij het raam, trekt haar stoel dichter naar die van hem toe en neemt weer plaats. Ze sjort de linten van haar enkellange wikkelrok los, haalt de spanning van de band om haar middel en zet haar voeten wijder uit elkaar, waardoor haar benen zich openen en het voorpand van haar rok tussen haar knieën valt en beide bovenbenen grotendeels zichtbaar maken.

“Ik heb je nog niet horen antwoorden.”

“Misschien moet ik dat ook niet doen,” zegt hij, terwijl hij een hand in zijn kruis legt, zijn voeten ook uit elkaar zet en zijn kont naar het randje van de stoel schuift. Als zij dat ook zou doen, zullen hun knieën elkaar raken.

“Nee, waarom zou je woorden gebruiken, waar ik aan je hele fysiek kan zien dat je het gewoon gaat doen.”

Ze laat beide handen in de bovenkant van haar rok verdwijnen. Los van de op en neergaande armen en de golvende zijde is voor hem niet zichtbaar wat die handen daar doen. Dat prikkelt des te meer zijn fantasie.

“Je laat me toch niet te lang wachten hoop ik, ik wil ook wel visueel gevoed worden.”

Die uitspraak van Lenja en de aaneenrijgende beelden in zijn hoofd brengen hem er toe om zich ongegeneerd tot een volgende stap te zetten. Zijn linkerhand die op zijn bovenbeen rust, laat hij rustig afzakken naar de binnenkant van zijn dij waar hij een strelende beweging inzet. Met rechts maakt hij zijn broekriem los. Ze ziet hem wurmen met de knoop en als die los is, grijpt hij met duim en wijsvinger de schuiver van zijn rits en terwijl hij tergend langzaam de sluiting opentrekt, ver genoeg om een hand in zijn broek te kunnen steken, ziet ze meer bolling ontstaan in zijn kruis

“Ja, Lenja, ik voel me vrij genoeg nu.”

De grijns van oor tot oor bij Meinhard, brengt ook bij haar een lach op het gezicht. Twee mensen die ieder voor zich bezig zijn zichzelf lief te hebben, terwijl ze dit van huis uit niet hebben meegekregen.

“Wanneer ben je voor het laatst klaargekomen in je onderbroek?” vraagt hij met een grijns.

“Wanneer was dat voor jou zo?” is haar tegenvraag. Ze tilt haar kin op en kijkt recht naar boven. De tijd die nodig is om de huid van haar hals strak te trekken, gebruikt hij om het tempo waarmee hij zich aftrekt te verhogen.

“Goeie vraag,” zegt Meinhard “Ik denk dat dat was op de middelbare school. Na een klassenavond heb ik op het station met een meisje staan te vozen en die maakte me klaar in mijn broek.”  

Als Lenja haar hoofd weer terug brengt naar normaal ziet ze duidelijk hoe Meinhard zich in zijn broek aan het aftrekken is.

“Dan doen we het op die manier. Maar, Meinhard, van welke kerkgenootschap had jij je ook al weer losgemaakt?”

“Van de Christadelphian Gemeinde.”

“En daar was masturberen ook een taboe neem ik aan? Jammer zeg, want het is zo’n geil gezicht, om jou te zien genieten van je harde paal. Weet je, ik voel mijn liefdeslippen opzwellen en ik denk dat ik aardig op weg ben om bloedgeil te worden.”

Meinhard kan alleen maar in zijn hoofd een beeld vormen hoe zij haar clitje streelt en twee vingers tussen haar liefdeslippen diep in haar kut schuift. Het enige daadwerkelijke beeld is de stof van haar rok die beweegt door haar handen er onder.

“En in welke plaats was dat dan? O, ik word serieus echt geil.”

Slechts met moeite kan Meinhard zeggen dat het in Gammertingen was. Hij probeert met alle macht zich te concentreren op zijn erectie en de naar zijn zin te langzaam groeiende opwinding.

“Zie ik je nu verslappen? Je gaat toch niet opgeven hè? Houd vol, Meinhard! Ik wil je zien genieten als je klaarkomt.” 

Hij kan die rok wel wegdenken, zo verlangt hij er naar om te zien hoe zij met haar vingers die clit bewerkt.

“Waar ligt dat ergens, dat Gammertingen?” 

“Op een uur rijden van Stuttgart”.

“Heb ik het mis, als je je nog niet helemaal vrij voelt?, vraagt Lenja. 

“Waarom denk je dat?”

“Je ogen hangen vaker aan de plek waar je vermoed dat mijn handen mijn kut strelen dan aan mijn ogen of lippen. Of zie ik dat verkeerd? Concentreer je beter op je eigen seks in plaats van die van mij. Ik zorg wel voor me zelf.”

“Vind je dat raar dan?” Hij vraagt het licht hijgend. 

“Nee, hoor, ik vind niet zo gauw iets vreemd. Ruk jij maar lekker aan die lekkere pik van je. Geniet maar, kerel. Ik geniet ook van mijn eigen geilheid.” 

Lenja sluit haar ogen en Meinhard ziet haar borsten sneller op en neer gaan bij iedere ademhaling. Alleen het idee al wat er onder dat zijde gebeurt tussen die twee benen geeft hem voldoende aanleiding om zijn opwinding te doen toenemen. 

“O, mijn god, wat is dit heerlijk,” fluistert Lenja richting het plafond, terwijl de bewegingen tussen haar benen steeds heftiger worden.

En terwijl twee mensen opgaan in hun gezamenlijke sessie zelfliefde, ziet de vierpotige Perzische schoonheid Mimi het geheel aan en denkt er helemaal niets bij. Ze loopt naar de keuken, drinkt twee likken water en ziet dat de voerbak leeg is.

Teruggekeerd in de woonkamer loopt ze naar de ruimte tussen de twee aanwezige mensen en gaat zitten. Miauwend kijkt ze van de een naar de ander, onbewust van de staat van opwinding waarin deze mensen verkeren, en als een reactie achterwege blijft, besluit ze geduldig te wachten tot het haar beurt is.

In het kader van #PittigProza #41 en #EroticaFest #54 Thema: zelfliefde.

En tot mijn grote verrassing kreeg mijn verhaal de Hete peper uitgereikt door Sanna en Marc.Pittig proza #41

EroticaFest #54

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.