Over

Beste lezer,

Mijn blog naam, Anandana, is afkomstig uit het sanskriet en heeft meerdere betekenissen, zoals geluk brengend, hoffelijke behandeling bij aankomst en vertrek, verrukking schenkend. De naam heb ik ooit gekozen als nickname voor mijn gebruikersaccount bij de website Eroplaza.tv, waar ik in de loop der jaren meerdere verhalen, haiku’s en andere schrijfvormen heb gepubliceerd. Die website is tegenwoordig bekend onder de naam Eropodium.

Tot het voorjaar van 2016 stonden mijn schrijfsels niet meer online, maar door persoonlijke ver- en ontwikkelingen, waarvan ont-moeten een van de belangrijkste is geweest, heb ik mijn teksten aan dit weblog toevertrouwd. Je kunt beter maar van te voren weten, dat veel van deze publicaties erotisch van aard zijn. Of je het pornografisch wilt noemen, hangt af van jouw visie op dit deel van het mens zijn.

Wie is de mens achter Anandana? Een man, geboren midden jaren vijftig van de 20e eeuw, wonend, werkend en levend in het zuiden van Zuid-Holland. Getrouwd met een lieve vrouw en trotse vader van zijn kinderen.

Anandana houdt van erotiek en taal en noemt zichzelf graag een seksueel wezen. Erotiek zit in heel veel kleine of grotere dingen, een beeld, een gedachte, een aanraking, een blik, een geluid, een stem, een geur, een gevoel …
Het kan zomaar leiden tot opwinding, spanning. Schrijven is voor mij een uitingsvorm die voor ontspanning zorgt. Ik schrijf om dezelfde reden als ik adem, als ik het niet doe, ga ik dood, schreef Isaac Asimov.

Overigens: Iedere overeenkomst met bestaande personen, gebeurtenissen, activiteiten, aangehaalde voorbeelden of namen van personen berust op louter toeval of komt voort uit je eigen onmetelijke voorstellingsvermogen.

Ik wens je veel plezier en genot tijdens en als gevolg van het lezen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertenties